Filter

551 results are available. Use keyboard or swipe gestures to navigate.
 1. Operasjon Hubris: Nye pågripelser og beslag

  Kripos pågrep, med bistand fra flere politidistrikt, fire personer natt til 15. mai og ytterligere én person på dagen 15.mai.

 2. Ny rapport om barne- og ungdomskriminaliteten i Stavanger

  Etter flere års nedgang viser kriminalitetsstatistikken for Sør-Vest politidistrikt at ungdomskriminaliteten har økt de siste årene. Nå har politidistriktet, ved Stavanger politistasjon, sammen med Stavanger...

 3. Advarer mot uvettig dronelek

  - Bruken av hobbydroner har økt de siste årene både her til lands og på verdensbasis. Politiet frykter at noen kan falle for fristelsen å bruke droner til fotografering i nærheten av store folkemengder...

 4. Mer penger til politiet i revidert nasjonalbudsjett

  I dag legges revidert nasjonalbudsjett fram. Før helgen ble det kjent at politiet får nye 100 millioner kroner til materiell, biler og utstyr. I tillegg reduseres reformgevinstene med 51 millioner.

 5. Bemanningstall for politiet

  Politiet hadde totalt 17 003 årsverk ved utgangen av april 2019. Det er en økning på 507 årsverk fra samme periode i 2018.

 6. Vil ta tid å finne årsaken til brannen der to personer omkom

  De kriminaltekniske undersøkelsene etter brannen på Lierstranda i Lier natt til søndag 12. mai der to personer omkom, vil starte opp så snart det er trygt å ta seg inn på åstedet. Politiet fikk melding...

 7. Oppdatering Skedsmokorset

  Politiet er interessert i å komme i kontakt med personer som har opplysninger om observasjoner av biler og personer før og etter kl. 03.00 i området ved Skedsmokorset natt til fredag 10. mai.

 8. Tettere samarbeid mellom politi og næringsliv

  Utelivsbransjen, det frivillige arbeidet gjennom "Med hjerte for Arendal" og politiet har samlet seg om å gjøre bylivet i Arendal mer attraktivt

 9. Midlertidige endringer i ledelsen til Oslo politidistrikt

  Som følge av at politimester Hans Sverre Sjøvold overtar som sjef for Politiets sikkerhetstjeneste (PST) foretas det midlertidige endringer i Oslo-politiets ledelse.

 10. Søker nytt politihus i Kristiansand

  Politiet søker etter nye lokaler for hovedsetet til Agder politidistrikt i Kristiansand. Nåværende leiekontrakt går ut ved utløpet av 2022.

 11. Politiet markerte 8. mai

  I dag har vi sammen med Forsvaret vært med på å markere frigjørings- og veterandagen 8. mai.

 12. Ber om punktvæpning på Flesland

  Onsdag sendte Vest politidistrikt søknad om punktvæpning på ubestemt tid ved Bergen lufthamn, Flesland. Justis- og beredskapsdepartementet gjer endeleg vedtak.

Presenting page 1 By 37