Filter

546 results are available. Use keyboard or swipe gestures to navigate.
 1. Sikker identifikasjon

  Politiet har i dag mottatt DNA-resultatene av avdøde som 19. mai ble hentet opp fra Steinsåsgruvene i Arendal.

 2. Skal ikke lønne seg å være kriminell

  Én ting er fengselsstraffer og bøter, men en kriminell livsstil skal heller ikke lønne seg i det lange løp. Derfor kan politiet også inndra verdier fra kriminelle.

 3. Politiet ønsker tips om kriminalitet mot fugl

  I Finnmark har vi mange sjeldne fuglearter, som kun hekker her i nord. Finnmark er et fugleeldorado. Det lokker til seg mange som vil oppleve å se de vakre fuglene på nært hold. Dessverre har ikke alle...

 4. Foreløpig obduksjonsrapport

  Politiet har i dag mottatt foreløpig obduksjonsrapport av avdøde som i går ble hentet opp fra Steinsåsgruvene i Arendal.

 5. Verneområder i norsk natur – hva er lov og ikke lov?

  I Aftenposten sto det nylig en artikkel om ulovlig ramsløkplukking i Ekebergskråningen naturreservat. Fylkesmannen i Oslo og Viken har også tidligere lagt ut en sak om dette på sine nettsider.

 6. Gjort funn i gruver

  Politiet og brannvesenet har i dag funnet en død person i Steinsåsgruvene i Arendal.

 7. Nødetatene samles i nytt politihus

  I 2023 samles alle nødmeldingssentralene i nytt politihus. Nylig ble det kjent at det nye politihuset blir en del av prosjektet "Quadrum" i Kristiansand.

 8. Hunder blir hentet av Viking

  – Hvis noen finner en hund som går løs ber vi om at den blir satt forsvarlig fast slik at den ikke springer videre, sier Anita Hermandsen, stasjonssjef ved Tromsø politistasjon.

 9. Nedgang i antall klager på politiet

  Politiet mottok 1 001 klager i 2019. Det er en nedgang på fire prosent fra 2018.

 10. Starter søk i gruver etter savnet person

  Mandag 18. mai vil politiet starte søk etter savnede Ørjan Solum i Steinsåsgruvene i Arendal. Solum har vært savnet siden 25. mars i år.

 11. Vil gi bedre rushjelp – fraråder avkriminalisering

  Politiet støtter en rusreform hvor formålet er å sikre bedre hjelp og oppfølging til personer med rusavhengighet. Men fraråder avkriminalisering av alle typer narkotika for alle.

 12. Gjenåpner flere publikumsmottak 18. mai

  Mandag 18. mai åpner Innlandet politidistrikt flere av publikumsmottakene. Førstkommende mandag er det mottakene ved Elverum, Tynset, Fagernes og Otta med tilhørende publikumstjenester som gjenåpnes.

 13. Ettergår juks i arbeidslivet

  Når samfunnet delvis opnar att kan useriøse arbeidsgivarar ta snarvegar for å sikre inntening i eiga bedrift. Spesielt utanlandske arbeidstakarar kan verte ståande i skvis i behovet for inntekt, frykt...

 14. Til russen i 2020 i Møre og Romsdal

  Russefeiringen 2020 vil bli helt annerledes enn alle andre russefeiringer.

 15. Politiets medarbeiderundersøkelse 2020

  Årets medarbeiderundersøkelse viser at de fleste i politiet har det bra på jobb. Men den gir også viktig kunnskap om områder som det må jobbes med, for å sikre en enda bedre arbeidshverdag for...

Presenting page 1 By 37