Filter

Your choices:

 • Unit
20 results are available. Use keyboard or swipe gestures to navigate.

20 hits

 1. Ny operasjonssentral i Øst politidistrikt

  I dag er operasjonssentralene i Sarpsborg, Lillestrøm og Ski lagt ned. Samtidig er det åpnet én ny operasjonssentral for Øst politidistrikt i Ski.

 2. Nytt hovednummer til Øst politidistrikt

  Øst politidistrikt har torsdag 1. mars fått nytt sentralbordnummer, og ett felles sentralbord som skal betjene hele politidistriktet.

 3. Fortsatt nedgang i antall anmeldelser

  Den registrerte kriminaliteten i Øst politidistrikt fortsetter å synke. Nedgangen er størst innen vinningskriminalitet og narkotika. Samtidig registreres flere sedelighets- og voldssaker.

 4. Mann i 20-årene siktet for nettovergrep av over 400 gutter

  En mann i 20-årene har siden oktober 2016 sittet i varetekt etter at politiet siktet han for seksuelle overgrep via internett av over 400 gutter i alderen 10-18 år. Overgrepene har skjedd over en periode...

 5. Åpnet Støttesenteret for kriminalitetsutsatte i Ski

  Justis- og beredskapsminister Per-Willy Amundsen klippet snoren da Øst politidistrikts Støttesenter for kriminalitetsutsatte åpnet i Ski 27. november.

 6. Pressemelding: Siktede erkjenner drap, fremstilles for varetekt

  Den siktede ektemannen erkjente i avhør mandag ettermiddag at han har drept kona. Hun ble funnet drept i ekteparets bolig i Feiring, Eidsvoll mandag morgen. Politiet ber om at mannen blir varetektsfengslet...

Presenting page 1 By 2
 1. Previous
 2. 1
 3. 2
 4. Next