Filter

265 results are available. Use keyboard or swipe gestures to navigate.
 1. Meråker polititjenestested åpner i dag tirsdag 3. oktober

  I Meråker vil polititjenestestedet være betjent av politifaglige ressurser. Det vil være mulig å inngi anmeldelser, og å få råd og veiledning innen politiets tjenestetilbud for øvrig.

 2. Politiet til stades med lågterskeltilbod på Averøy

  Frå 1. september er politiet til stades på Averøy kommunehus ein dag i veka. Her vil ei politikontakt vere tilgjengeleg for bistand i saker, gi rettleiing og råd. Føremålet er å skape nærleik til lokalbefolkninga,...

 3. Foreløpig obduksjonsrapport er klar

  Den foreløpige obduksjonsrapporten av mor og datter som ble funnet døde i en bolig i Vågsbygd i Kristiansand onsdag i forrige uker, er nå klar.

 4. Pressebrief på politihuset i Kristiansand

  I forbindelse med dobbeltdrapet i Vågsbygd i Kristiansand vil politiinspektør Cecilie Pedersen være tilgjengelig for media på felles pressebrief mandag 2. oktober kl. 11.30 på politihuset i Kristiansand,...

 5. Etterlyser savnet mann fra Søgne

  Politiet i Agder etterlyser 66 år gamle Helge Gunstensen fra Søgne, etter at han har vært savnet siden slutten av august / begynnelsen av september 2023.

 6. En person siktet for drap

  En person er siktet for drap etter at to personer ble funnet døde på en adresse i Vågsbygd i Kristiansand onsdag 27. september. Personen er etterlyst internasjonalt.

 7. Etterforsker hendelse som dobbeltdrap

  To personer ble onsdag ettermiddag funnet døde på en adresse i Kristiansand. Politiet etterforsker hendelsen som et dobbeltdrap.

 8. Helt på grensa

  69 grader nord og 30 grader øst, i Sør-Varanger, ligger det norske grensekontrollpunktet Storskog. Dette er eneste landegrensen mellom Norge og Russland.

 9. Innkalling til pressekonferanse

  I forbindelse med de mistenkelige dødsfallene i Vågsbygd i Kristiansand, inviterer Agder politidistrikt til pressekonferanse i dag onsdag 27. september kl. 18.00 på politihuset i Østre Strandgate 55.

 10. Nabolagspolitiet på Grønland har startet opp

  Politiet vil jobbe med å komme enda tettere på de som bruker og bor på Grønland. Målet er å skape bedre relasjoner med lokalmiljøet gjennom tilstedeværelse, tilgjengelighet og dialog.

Presenting page 13 By 18