Filter

Du har valt:

 • Eining
16 resultat er klare. Bruk piltastane eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Oppdatering mistenkelig dødsfall Verdal

  Lørdag morgen 1. august mottok politiet i Trøndelag melding om et dødsfall i Verdal. En mann bosatt i Verdal ble funnet død på en privat adresse.

 2. Informasjon om sikkerhet under vindmølletransporten på Frøya

  Det er nå gjennomført transport av vindmølledeler i fem dager. Politiet har gjort seg erfaringer og observasjoner som gjør at vi ser oss nødt til å gå ut med informasjon om fotgjengernes sikkerhet.

 3. 19 ungdommer blir anmeldt etter hendelsen på Hestsjøen

  Trøndelag politidistrikt har avsluttet sin etterforskning etter hendelsen på Hestsjøen den 27. juni. 19 ungdommer i alderen 14-16 år er anmeldt av politiet.

 4. Mistenkelig dødsfall på Fergeland i Steinkjer

  Natt til søndag 12. juli mottok politiet i Trøndelag melding om et dødsfall på Fergeland i Steinkjer. En utenlandsk statsborger bosatt i Steinkjer ble funnet død på en privat adresse.

 5. Etterlyst person hentet hjem fra Spania

  Personen har vært etterlyst i forbindelse med skyteepisoden i Trondheim i desember 2019. Mannen ble pågrepet i Spania i mai, og er nå overlevert fra spansk til norsk politi, og transportert til Trondheim....

 6. Ny person pågrepet etter knivstikking i Trondheim

  Politiet i Trøndelag har tirsdag ettermiddag pågrepet en ny person, etter at en mann i 20-årene ble stukket med kniv på Solsiden i Trondheim natt til mandag.

 7. Mann pågrepet for voldtekt av mindreårig på nett

  Mannen i 50-årene er bosatt i Trondheim. Trøndelag politidistrikt har etterforsket saken siden begynnelsen av mai, etter å ha tatt over saken fra Oslo politidistrikt som har jobbet med den siden november...

 8. Etterlyst person pågrepet i Spania

  Personen som har vært etterlyst for skyteepisoden i Trondheim i desember 2019 er pågrepet i Spania.

 9. Gradvis gjenåpning av publikumstjenestene

  Fra og med mandag 20.04.2020 vil Trøndelag politidistrikt gradvis gjenåpne publikumsmottak med mulighet for fysisk oppmøte.

Presenterer side 1 Av 2