Filter

Du har valt:

 • Eining
23 resultat er klare. Bruk piltastane eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Utvidet siktelse av tidligere kommuneoverlege i Trøndelag

  På bakgrunn av det som er fremkommet i etterforskningen så langt, har påtalemyndigheten funnet grunn til å utvide siktelsen mot en tidligere kommuneoverlege til voldtekt i 34 saker

 2. Etterforsker mulig drap på Stjørdal i Trøndelag

  Søndag 21. mai kl.19:48 fikk politiet melding om en død person på en privat adresse på Stjørdal. En mann i 50-årene er pågrepet og han er siktet for drap jamfør straffelovens paragraf 275.

 3. Tre personer pågrepet og siktet i forbindelse med Telegram

  Tre personer er pågrepet og siktet i saken. At det er mindreårige som kan være rammet, og at det i tillegg fremstår som organisert og at det kan ha skjedd mot betaling, gjør dette til en sak politiet...

 4. Etterforsker mulig drap i Trondheim

  Mandag 17. april kl.20.22 ble det ringt inn en bekymring og deretter fant politiet i Trøndelag en død person på en adresse på Byåsen i Trondheim. En mann i 20-årene er pågrepet og han er siktet for drap...

 5. Skjerpet siktelse etter påkjørsel i Steinkjer

  Politiet har skjerpet siktelsen mot mannen som natt til 9. april drepte en person med bil da han kjørte på vedkommende på et fortau i Steinkjer sentrum.

 6. Referat fra pressekonferanse

  Her er referat fra pressekonferansen på Steinkjer kl.15. 00 i dag i forbindelse med påkjørselen i Steinkjer sentrum natt til 9. april, hvor en person omkom og to ble lettere skadet.

 7. En person død etter påkjørsel i Steinkjer

  Politiet fikk kl. 02.10 natt til søndag 9. april melding om at flere personer var påkjørt på et fortau i Steinkjer sentrum.

 8. Politiets innbyggerundersøkelse 2022 for Trøndelag

  Politiets innbyggerundersøkelse for 2022 viser fortsatt høy tillit til politiet, til tross for en nedgang fra 2021. Høyest er tilliten i Trøndelag politidistrikt.

  • Innbyggerundersøkelsen
 9. Tre mistenkelige dødsfall i Trondheim

  Politiet har startet etterforskning etter at tre personer ble funnet døde i en bopel i Trondheim torsdag 9. februar.

Presenterer side 1 Av 2