Filter

517 resultat er klare. Bruk piltastane eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Politiet markerte 8. mai

  I dag har vi sammen med Forsvaret vært med på å markere frigjørings- og veterandagen 8. mai.

 2. Ber om punktvæpning på Flesland

  Onsdag sendte Vest politidistrikt søknad om punktvæpning på ubestemt tid ved Bergen lufthamn, Flesland. Justis- og beredskapsdepartementet gjer endeleg vedtak.

 3. Hittegodsauksjoner i Innlandet

  Politiet arrangerer hittegods- og sykkelauksjoner flere steder i Innlandet. Her er en oversikt som vil bli oppdatert fortløpende.

  • Hittegods
 4. Barne- og ungdomskriminaliteten i Oslo 2018

  I SaLTo-rapporten 2018 fremkommer det at kun 3 % av barn og unge i aldersgruppen 10-17 år er registrert med kriminalitet. Utvikling pr. 1000 innbyggere viser svak økning på straffbare forhold, men en nedgang...

 5. KRONIKK: Hvordan håndteres alkoholloven på russetreff?

  I år er det 51 235 avgangselever ved videregående skoler. På folkemunne kalt "russ". Det er en allmenn rettighet i Norge å ta videregående skole. Det er det god grunn til å feire. Men norsk russetid er...

 6. Vårslepp med ATV og moped, politiet vil førebygge ulukker

  Politiet i Møre og Romsdal og Statens vegvesen registrerer auke i talet på ATV–køyretøy. Med stadig fleire ATV'ar i trafikken har vi også eit potensiale for fleire ulukker. I kontrollar vert det stadig...

 7. God kunnskap å ta med videre for politistudentene

  Sist uke fikk politihøgskolestudentene i Møre og Romsdal servert enn litt annerledes dag med redningstjeneste og sjøredning på programmet. Stor takk går til redningshelikoptrene som bidra og...

 8. Ønsker tips om 19 år gammel sak

  Mandag kveld blir saken om Ingvar Lindgård (76) som ble funnet omkommet i en enebolig i desember 1999 tatt opp på Åsted Norge på TV2. Hensikten er å undersøke mulighetene for flere tips i saken.

 9. Likfunn i Barentshavet

  Politiet i Troms fikk 4. april melding fra et norsk fartøy om at de har fått et lik i trålen i internasjonalt farvann i Smutthullet i Barentshavet.

 10. Bevæpning 17. mai 2019

  Politidirektoratet har besluttet at innsatspersonell som jobber i tilknytning til større arrangementer og folkeansamlinger 17. mai skal være bevæpnet.

 11. Politiet på Snapchat

  Under Landstreffet for russen i Kongeparken 3.-5. mai skal politiet være på Snapchat.

 12. Politiets årsrapport 2018

  Politiets årsrapport for 2018 tar for seg politiets aktiviteter og resultater dette året.

 13. Funn av død person på Øse utenfor Bjerkvik

  Politiet fikk i dag kl 15.20 melding om at en privat arrangert leteaksjon hadde gjort funn av en død person på Øse utenfor Bjerkvik.

Presenterer side 5 Av 35