Filter

552 resultat er klare. Bruk piltastane eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Forvent endringer i politiet

  Engasjement for polititjenestene er jeg glad for, og vi jobber hardt for å sikre trygghet for innbyggerne i våre kommuner. De siste månedene har det vært debatt og utspill om polititjenesten i Troms. Det...

 2. Politiet skyter sjelden

  Norsk politi hadde i 2019 nesten 10 000 oppdrag der man var bevæpnet. Men politiet bruker våpnene svært sjelden.

 3. Ny Kripos-sjef på plass

  I dag startet Kristin Kvigne på jobben som sjef for Kripos. - Det er godt å komme i gang, jeg har gledet meg til å ta fatt, sier hun.

 4. Åtte lensmannskontor gjenopnar i Møre og Romsdal

  Åtte lensmannskontor i Møre og Romsdal vil gjenopne publikumsmottaket i løpet av denne veka, etter å ha vore stengde for publikum sidan 13. mars.

 5. – Glemmer aldri mitt første avhør

  Hva er en transkribent? De som må se og høre barn fortelle om de grusomste historier, om og om igjen, for å skrive ned det som sies og gjøres i et tilrettelagt avhør.

 6. Gjenåpner fire publikumsmottak til i Innlandet

  Tirsdag 2. juni åpner Innlandet politidistrikt fire publikumsmottak til i politidistriktet. Førstkommende tirsdag er det mottakene ved Vinstra, Gran, Trysil og Koppang med tilhørende publikumstjenester...

 7. Ny namsfogd i Agder fra 1. juni

  Fra 1. juni 2020 får Agder politidistrikt en namsfogd for alle kommunene som dekkes med sivil rettspleie i politidistriktet.

 8. Hva gjør en brann- og kriminalsøkshund?

  Brann- og kriminalsøkshunder er hunder som er spesialtrent til å finne små luktbilder og spor, som vi mennesker ikke ville klart, kun ved hjelp av luktesansen sin.

 9. Sikker identifikasjon

  Politiet har i dag mottatt DNA-resultatene av avdøde som 19. mai ble hentet opp fra Steinsåsgruvene i Arendal.

 10. Skal ikke lønne seg å være kriminell

  Én ting er fengselsstraffer og bøter, men en kriminell livsstil skal heller ikke lønne seg i det lange løp. Derfor kan politiet også inndra verdier fra kriminelle.

 11. Politiet ønsker tips om kriminalitet mot fugl

  I Finnmark har vi mange sjeldne fuglearter, som kun hekker her i nord. Finnmark er et fugleeldorado. Det lokker til seg mange som vil oppleve å se de vakre fuglene på nært hold. Dessverre har ikke alle...

 12. Foreløpig obduksjonsrapport

  Politiet har i dag mottatt foreløpig obduksjonsrapport av avdøde som i går ble hentet opp fra Steinsåsgruvene i Arendal.

 13. Verneområder i norsk natur – hva er lov og ikke lov?

  I Aftenposten sto det nylig en artikkel om ulovlig ramsløkplukking i Ekebergskråningen naturreservat. Fylkesmannen i Oslo og Viken har også tidligere lagt ut en sak om dette på sine nettsider.

Presenterer side 5 Av 37