Filter

501 resultat er klare. Bruk piltastane eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Varetektsfengslet etter frihetsberøvelse, politiet ber om tips

  De to mennene som er siktet for frihetsberøvelse ble torsdag ettermiddag varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud i Drammen tingrett. Politiet ber om tips i etterforskingen av saken.

 2. Idrettsdommar sikta

  Vest politidistrikt tok i byrjinga av juli imot ei melding frå Norges Fotballforbund (NFF) mot ein av deira dommarar, ein mann i slutten av 20-årene busett i Bergen. Vi har også tatt imot ein melding frå...

 3. Passinformasjon Otta

  Mandag 19. august og tirsdag 27. august er det ikke mulig å få utstedt pass på Otta.

  • Pass
 4. Nasjonale sikkerhetstiltak forlenges

  Politidirektoratet har i dag varslet politidistriktene om at de nasjonale tiltakene etter skytingen ved al-Noor Islamic Center i Bærum er forlenget ut neste uke.

 5. Arctic Race – politiets råd til publikum

  Torsdag 15. august starter sykkelløpet Arctic Race. Turen begynner i Å i Lofoten og går videre gjennom Lofoten og Vesterålen, før den søndag 19. august ender opp i Ofoten. - Vi gleder oss til folkefesten...

 6. Fire kommuner får nytt lensmannskontor

  Fredag 16. august klokken 13.00 blir det offisiell åpning av nytt felles lensmannskontor for kommunene Hægebostad, Marnardal, Åseral og Audnedal.

 7. Politiets dag 2019

  Lørdag 31. august 2019 går Politiets dag av stabelen. Kom innom og møt oss!

 8. Sikkerheten under feiringen av Eid i Sør-Øst

  Også i Sør-Øst blir det iverksatt trygghetsskapende og forebyggende tiltak i forbindelse med feiringen av den muslimske høytiden Eid.

 9. Sikkerhetstiltak under Eid-feiringer

  Politidirektoratet har gitt i oppdrag til politidistriktene å iverksette trygghetsskapende og forebyggende tiltak i tilknytning til feiringen av den muslimske høytiden Eid.

 10. Møt politiet under Arendalsuka 2019

  Politiet skal arrangere og delta på flere debatter og samtaler under Arendalsuka 2019. I tillegg har politiet en egen stand på Kanalplassen i Arendal sentrum.

Presenterer side 4 Av 34