Filter

502 resultat er klare. Bruk piltastane eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Mer informasjon om de 11 voldshendelsene i Oslo

  Listen under gir en oversikt over de 11 sakene fra helgen (18. - 20. oktober) som i utgangspunktet framsto som uprovoserte voldshendelser. Videre etterforskning vil avklare mer om omstendighetene og eventuelle...

 2. Kvinne omkom i trafikkulukke i Volda

  Ein 62 gammal kvinne døde søndag morgon av skadane ho fekk i ein front-mot-kollisjon på E 39 i Austefjorden i Volda. Kvinna var passasjer i eine av dei to involverte bilane.

 3. Forlenget konstituering av den øverste ledelsen

  Justis- og beredskapsdepartementet har forlenget konstitueringen av visepolitimester, Geir Solem for seks måneder. Samtidig er Ida Melbo Øystese konstituert som politimester frem til 7. april 2020.

 4. Bemanningstall for politiet

  Politiet hadde totalt 16 991 årsverk ved utgangen av september 2019. Det er en økning på 254 årsverk fra samme periode i 2018.

 5. Tall på nyutdannede i jobb 3. kvartal 2019

  28,8 prosent av studentene som gikk ut fra Politihøgskolen våren 2019 har nå jobb i politiet. Av disse har 9 prosent fast stilling.

 6. Mistenkelig dødsfall Vengsøya

  Politiet i Tromsø fikk 3. oktober melding om at en person var funnet død på Vengsøya i Tromsø kommune.

 7. Mann siktet for uaktsomt drap

  Politiet i Agder har pågrepet og siktet en mann i 20-årene fra Vest-Agder for uaktsomt drap på en kvinne som døde etter påkjørsel med bil på Snartemo i Hægebostad natt til 2. juni i år.

 8. Pressekonferanse

  I forbindelse med den mye omtalte Snartemo-saken, der en kvinne døde og en annen ble alvorlig skadet natt til 2. juni i år, inviterer politiet pressen til pressekonferanse.

 9. IKT-sikkerhet i politiet

  Økt digitalisering og ny teknologi gir mange muligheter, men gjør samtidig samfunnet som helhet mer sårbart. Riksrevisjonen har gjennomført en revisjon av politiets evne og kapasitet for sikring mot dataangrep....

 10. Nedbemanningen fortsetter i PU

  Grunnet redusert oppgavemengde og budsjett gjennomfører Politiets utlendingsenhet (PU) ytterligere nedbemanning med mål om å være 555 ansatte innen 31. mars 2020.

 11. Politiets responstid 2. tertial 2019

  Politiet innfridde kravene til responstid i én av tre tettstedskategorier i 2. tertial 2019. For de to andre kategoriene er politiet under ett minutt fra å innfri kravene. Det viser nasjonal måling av...

Presenterer side 3 Av 34