Filter

197 resultat er klare. Bruk piltastane eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Midlertidig bevæpning av politiet 19. – 23. juli

  Politidirektoratet har besluttet nasjonal bevæpning av politiet for å trygge gjennomføringen av planlagte arrangementer over hele landet i tidsrommet 19. – 23. juli.

 2. Aksjon mot Hells Angels i Troms

  Politiet i Troms har i dag gjennomført en koordinert aksjon mot lokaler på Storslett og i Tromsø som har tilknytning til Hells Angels.

 3. Advarer mot kryptosvindel

  Innlandet politidistrikt advarer mot personer eller tjenester som tilbyr å investere i kryptovaluta via sosiale medier.

 4. Politiet etterlyser brukere av to biler i Skien

  I forbindelse med funn av en død eldre kvinne i Skien torsdag kveld, 8. juli, oppfordrer politiet nå brukere av to biler som er observert i området om å melde seg.

 5. Innfører av kjønnsnøytrale funksjonstitlar

  I samsvar med vedtak i Stortinget og føringar frå Justisdepartementet, innfører Møre og Romsdal politidistrikt kjønnsnøytrale funksjonstitlar frå mandag 12. juli.

 6. Frigivelse av navn etter båtulykke

  Det var Ole Mathias Fossan (46) som omkom i båtulykken nær Arendal lørdag 10. juli 2021 i forbindelse med et båtrace.

 7. Stort narkotikabeslag ved Magnormoen

  I april 2021 gjorde politiet beslag av en betydelig mengde narkotika ved Magnormoen i Eidskog kommune. Fire personer er siktet i saken.

 8. Ekstern gjennomgang

  Politidirektør Benedicte Bjørnland har besluttet at oppgaven med å se på politiets forhold til Norsk Narkotikapolitiforening (NNPF) og andre frivillige politiorganisasjoner skal gjennomføres eksternt....

 9. Unngå lang kø – planlegg Sverigeturen

  Skal du til Sverige kan du oppleve mindre tid i kø dersom du planlegger for grensepassering inn i Norge mellom kl 2400 og kl 1000.

  • Koronaviruset
 10. Politidirektøren: Varsler full gjennomgang

  Den senere tiden har det vært en del oppmerksomhet rundt politiets tilknytning til Norsk Narkotikapolitiforening (NNPF). Saken har reist flere spørsmål, og Politidirektoratet har startet en gjennomgang...

 11. Hvordan unngå bedrageri mot din virksomhet

  Politiet har sammen med DNB og Telenor utarbeidet en brosjyre for å bevisstgjøre folk og virksomheter slik at de kan få kunnskap og redusere risikoen for å bli utsatt for bedragerier, spesielt faktura-...

Presenterer side 9 Av 14