Filter

177 resultat er klare. Bruk piltastane eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Her møter du politiet under Arendalsuka

  Politiet skal delta på en rekke arrangementer under Arendalsuka, deriblant med politidirektøren, nettpatruljen og med egen stand på Kanalplassen.

 2. Går i gang med SEAO-søk torsdag i Karasjok

  Politiet i Finnmark får bistand fra finsk politi og vil gå i gang med søket etter Nils Kristian Guttorm som har vært savnet i en uke i Karasjok-området.

 3. Flere kan forebygge ved bruk av «Delbart?»

  De neste ukene skal undervisningsopplegget «Delbart?» profileres for voksne som jobber med barn og unge. Hensikten er å vise at dette er noe de kan ta i bruk for å forebygge ulovlig bildedeling.

 4. Avslutter søk i Karasjok

  Etter fire døgn med intens leting har politiet besluttet å avslutte søket. – Vi går nå over i søk etter antatt omkommet, opplyser operasjonsleder Bjørn Tormod Syversen i Finnmark politidistrikt..

 5. Husk innreiseregistrering inn til Norge

  I Innlandet politidistrikt er det fortsatt kun tre grenseoverganger mellom Norge og Sverige som kan benyttes. Det er viktig at reisende husker innreiseregistrering når de skal inn til Norge.

  • Grensekontroll
 6. Omdisponering av ressurser til grenseoppdraget

  Som følge av stadig økende trykk på grensen omdisponerer politiet nå mannskaper for å håndtere grenseoppdraget knyttet til covid19.

  • Grensekontroll
  • Koronaviruset
 7. Måtte snu 411 biler på gamle Svinesund

  Selv om gamle Svinesund kun er åpen for enkelte unntaksgrupper opplever politiet at mange andre reisende forsøker å benytte overgangen.

  • Koronaviruset
 8. Forlengelse av landlovsnekt for utenlandske sjømenn til 01.06.21

  For å bidra til å stoppe spredning av Covid-19 beslutter Politimesteren i Troms politidistrikt å forlenge beslutningen om å nekte landlov for utenlandske besetningsmedlemmer på skip i Troms...

  • Koronaviruset
 9. Viktig informasjon om timeavtaler for norsk statsborgerskap

  Oslo politidistrikt vil etter planen legge ut en rekke nye timeavtaler for statsborgerskap fra slutten av mai 2021 gitt at smittesituasjonen i Oslo er under kontroll. De nye timeavtalene vil være ettermiddags-...

 10. Jordskred i Gjerdrum

  Informasjon fra politiet i forbindelse med jordskredet på Ask i Gjerdrum.

Presenterer side 11 Av 12