Filter

Du har valgt:

 • Enhet
122 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Ny rapport om politireformen

  I dag la Politihøgskolen fram en rapport om gjennomføringen av politi reformen. Forskerne understreker at endringene i politiet må få tid til å virke før resultatene kommer.

 2. Utprøving av elektrosjokkvåpen fra nyttår

  Deler av det uniformerte innsatspersonellet i fire politidistrikter skal ha elektrosjokkvåpen tilgjengelig i operativ tjeneste fra i dag, 1. januar 2019.

 3. Vil bistå politiet

  En kvinneorganisasjon med medlemmer over hele landet ønsker å bistå politiet under håndteringen av alvorlige hendelser og kriser.

 4. Bjørnland ny politidirektør

  Regjeringen har i statsråd åremålsbeskikket Marie Benedicte Bjørnland til ny politidirektør.

 5. Sprengladning i Øst politidistrikt

  Pakken som ble levert til postmottaket til Øst politidistrikt i går viste seg å være en skarp sprengladning som var laget for å påføre alvorlige skader. Ansatte i Øst politidistrikt fattet mistanke til...

 6. Grensen mot Russland to kilometer lengre

  For første gang siden 1947 har Norge og Russland gått opp hele grensa mellom landene. Oppmålingen viser at grensa er 197,7 kilometer lang. Det er to kilometer lengre enn ved forrige måling.

 7. Derfor blir det færre pass- og ID-kontorer

  For å opprettholde tilstrekkelig kvalitet i utstedelsen er det nødvendig å begrense antallet små passkontor. Når nye pass lanseres skal de utstedes i fysisk sikrede lokaler, og av medarbeidere med ID-faglig...

 8. Viktig å anmelde voldtekt raskt

  Når det går lang tid mellom en hendelse og politianmeldelse av hendelsen, kan det få store konsekvenser for mulighetene til å oppklare saken. Det gjelder spesielt i voldtektssaker, og politiet oppfordrer...

 9. Endringer i politiets ledelse

  Som følge av at politidirektør Odd Reidar Humlegård slutter 22.11, vil det skje noen midlertidige endringer i politiets ledelse.

 10. Åpning av felles nødmeldesentral i Sør-Øst

  Justis- og beredskapsminister Tor Mikkel Wara sto mandag 12. november for den offisielle åpningen av nødmeldesentralene for politi og brann i Sør-Øst. Sentralene dekker befolkningen i Buskerud, Vestfold...

 11. God kvalitet på etterforskning av voldssaker

  Politiet jobber engasjert, godt og grundig i etterforskningen av voldssaker, viser en kvalitetsundersøkelse gjennomført av statsadvokatene. Det pekes også på lang saksbehandlingstid.

Presenterer side 1 Av 9