Filter

Du har valgt:

 • Enhet
118 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Politiet tar i bruk droner

  Politiet har satt i gang et prøveprosjekt med bruk av droner i tjenesten. Nå har de 18 første dronepilotene fått opplæring i bruk av droner og blitt sertifisert.

 2. Leder for evaluering av terrorhendelsen er klar

  Leder for Institut for Strategi ved Forsvarsakademiet, Ph.d. Anja Dalgaard-Nielsen, skal lede evalueringen av politiets og PSTs håndtering av angrepet mot Al-Noor-moskeen i Bærum 10. august i år.

 3. Ytringsfrihet og legaliseringsdebatt

  Ytringsfriheten i Norge står sterkt og det er en særlig viktig oppgave for politiet å verne om denne. Unge Venstre ytrer helt legitime budskap i en viktig politisk debatt på en viktig arena for ungdomspolitikk....

 4. Nasjonale tiltak justeres og forlenges

  Politidirektoratet har besluttet at flere av de nasjonale tiltakene etter terrorangrepet ved al-Noor-moskeen i Bærum forlenges ut året. Beslutningen bygger på PSTs vurdering av trusselen fra høyreekstreme....

 5. Politiets systemer fungerer som normalt

  Politiet opplevde tirsdag morgen problemer med pålogging og treghet i sine systemer. Politiets systemer og publikumstjenester fungerer nå som normalt. Politiets IKT-tjenester følger situasjonen nøye.

 6. IKT-problemer i hele politi-Norge

  Store deler av politiets IKT-systemer er nede tirsdag morgen. Politiets beredskap er ikke berørt, men flere av publikumstjenestene fungerer ikke. Problemet gjelder hele politi-Norge.

 7. Status for prosjektet nye pass og nasjonale ID-kort

  Nye pass og nasjonale ID-kort er forsinket, men planen er fortsatt å levere innen utgangen av 2020. Sikkerheten for norske pass er likevel styrket gjennom andre tiltak.

 8. Feil om politireformen

  Det er naturlig at politireformen er tema i valgkampen. I debatten er det de siste dagene dukket opp noen feil som må korrigeres og nyanseres.

 9. Nasjonale sikkerhetstiltak forlenges

  Politidirektoratet har i dag varslet politidistriktene om at de nasjonale tiltakene etter skytingen ved al-Noor Islamic Center i Bærum er forlenget ut neste uke.

 10. Sikkerhetstiltak under Eid-feiringer

  Politidirektoratet har gitt i oppdrag til politidistriktene å iverksette trygghetsskapende og forebyggende tiltak i tilknytning til feiringen av den muslimske høytiden Eid.

 11. Politiet på Norway Cup

  Også i år er politiet til stede med betydelige ressurser under Norway Cup.

Presenterer side 1 Av 8