Filter

Du har valgt:

 • Enhet
115 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Feil rettet

  I dag morges hadde vi en teknisk feil i våre systemer som førte til at det i en periode i morgentimene ikke var mulig å utstede pass eller nødpass.

 2. Elektrosjokkvåpen avfyrt 16 ganger

  Politiets prøveprosjekt med bruk av elektrosjokkvåpen har nå pågått i et halvt år. Her er oversikt over bruk og trusler om bruk i distriktene som prøver dette ut.

 3. KOM anbefaler styrket samordning

  Koordineringsenheten for ofre for menneskehandel (KOM) anbefaler en styrket samordning av arbeidet mot menneskehandel og en mer effektiv organisering av bistanden til mulige ofre for menneskehandel. Det...

 4. To av tre helikoptre levert

  Fredag forrige uke landet to av politiets tre nye helikoptre, AW169, på Gardermoen. Tirsdag ble de vist fram for media, og politidirektør og justisminster fikk en liten flytur med de nye maskinene.

 5. Bemanningstall i politiet

  Politiet hadde totalt 16 991 årsverk ved utgangen av mai 2019. Det er en økning på 503 årsverk fra samme periode i 2018.

 6. Politiets responstid 1. tertial 2019

  Politiet innfrir kravene til responstid i én av tre tettstedskategorier i 1.tertial 2019. For de to andre kategoriene ligger politiet omtrent ett minutt under kravene. Det viser en nasjonal måling av til...

 7. Svak økning i anmeldte saker

  I første tertial 2019 er det anmeldt 99 358 saker til politiet. Dette er en økning på 1,3 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. Samtidig er det er en forsiktig forbedring i politiets resultater....

 8. Ny kommunikasjonsdirektør i politiet

  Hilde Ebeltoft-Skaugrud (47) er ansatt i stillingen som kommunikasjonsdirektør i Politidirektoratet. Hun kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i NRK.

 9. Samlokalisering av politi – en ønsket utvikling

  Etter at Dagbladet skrev om SSB-tall som viser at landets politiårsverk er samlet på færre og større steder, har debatten gått i nasjonale og lokale medier. Noen gleder seg over å ha fått flere mens andre...

 10. Mer penger til politiet i revidert nasjonalbudsjett

  I dag legges revidert nasjonalbudsjett fram. Før helgen ble det kjent at politiet får nye 100 millioner kroner til materiell, biler og utstyr. I tillegg reduseres reformgevinstene med 51 millioner.

 11. Bemanningstall for politiet

  Politiet hadde totalt 17 003 årsverk ved utgangen av april 2019. Det er en økning på 507 årsverk fra samme periode i 2018.

 12. Politiet markerte 8. mai

  I dag har vi sammen med Forsvaret vært med på å markere frigjørings- og veterandagen 8. mai.

Presenterer side 1 Av 8