Filter

253 resultat er klare. Bruk piltastane eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Klager på politiet i 2022

  Politiet mottok 1079 klager fra innbyggerne i 2022 – en nedgang på to prosent fra året før. Over en femårs periode holder antall klager seg stabilt.

 2. Rapporten fra 25. juni-utvalget er klar

  Klokken 12.00 legger utvalget som fikk i oppdrag å evaluere PSTs og politiets håndtering av skytingen i Oslo den 25. juni i fjor frem sin rapport på Politihøgskolen.

 3. Mottok over 1000 uregistrerte våpen

  Det var mange sørlendinger som benyttet våpenamnestiet til å levere inn uregistrerte våpen. Totalt fikk Agder politidistrikt inn 1062 våpen.

 4. Status på drapssaken i Kristiansund

  Møre og Romsdal politidistrikt har i dag gitt en oppdatering på etterforskningen på drapssaken i Kristiansund i form av en pressemelding.

 5. Pride - styrken i inkludering og mangfold

  Pride minner oss om å fortsette å jobbe for å skape et samfunn der mennesker kan leve uten frykt for diskriminering, hat eller vold på grunn av deres seksuelle orientering eller kjønnsidentitet. Det er...

 6. En person siktet for drap - fengslingsmøte i dag

  Torsdag 1. juni rett før midnatt, fikk politiet en melding fra helse om funn av alvorlig skadet person. Det ble foretatt livreddende førstehjelp, men livet var ikke til å redde.

 7. Funn av død person på Lillehammer

  Politiet fant torsdag en død person i området ved Balbergkampen i Lillehammer. Vedkommende som er funnet passer beskrivelsen til savnede Eivind Sporaland (22).

Presenterer side 1 Av 17