Filter

562 resultat er klare. Bruk piltastane eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Responstid for politiet i Troms

  Politiet skal sikre innbyggernes trygghet og skape trygghetsfølelse. Derfor er det viktig at vi kommer raskt til stedet når det trengs.

 2. Politiets responstid 2018

  Politiets responstid økte noe fra 2017 til 2018. Det viser en nasjonal måling av til sammen 19 890 hasteoppdrag.

 3. Anmeldte seksuallovbrudd og voldssaker øker fortsatt

  Anmeldelser av seksuallovbrudd, voldssaker og hatmotivert kriminalitet øker. Totalt sett har anmeldte lovbrudd gått markant ned de siste årene, men nedgangen ser nå ut til å stoppe opp.

 4. Antatt bortføring i Lørenskog

  Øst politidistrikt har siden 31. oktober 2018 etterforsket en sak der Anne-Elisabeth Hagen er savnet fra sitt hjem på Fjellhamar i Lørenskog kommune.

 5. Politiets disponeringsskriv for 2019

  I 2019 skal det prioriteres å oppnå bedre resultater, særlig ved å redusere responstid og restanser. God balanse mellom drift og utvikling blir avgjørende for å lykkes.

 6. Uvær ventet inn over Nordland

  Svært kraftig vind, mye nedbør, vanskelige kjøreforhold og stor skredfare er værprognosene for Nordland på lørdag. Politiet oppfordrer alle om å ta forholdsregler.

 7. Pass i Telemark, Vestfold og Buskerud

  De fleste steder som utsteder pass i Sør-Øst politidistrikt har timebestilling via dette nettstedet. Det er for tiden stor pågang etter pass. Det er ikke mulig å bestille time for pass per telefon. Det...

 8. Fleire straffesaker i Møre og Romsdal

  Møre og Romsdal politidistrikt har ved utgangen av 2018 registrerte ein liten auke i talet på straffesaker - frå 11 060 i 2017 til 11 490 i fjor.

 9. Politiet minner om regelverk for "barnesnøskuter" og ATV

  Politiet får ofte klager frå publikum når det gjeld bruk av "barnesnøskuter". Slik køyring skaper ofte irritasjon hjå til dømes naboer, og politiet ønskjer difor å minne om regelverket.

 10. Statsministeren på besøk i Innlandet

  Tirsdag 12. februar deltok statsminister Erna Solberg på Kripos sitt undervisningsopplegg for å forebygge deling av seksualiserte bilder og videoer ved Ajer ungdomsskole på Hamar. Statsministeren møtte...

  • Barn og unge
Presenterer side 1 Av 38