Filter

249 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Bekymret for nettkriminalitet

  For første gang er innbyggerne i Norge mest bekymret for å bli rammet av nettbasert kriminalitet. Politiet øker innsatsen på nett.

 2. Taktskifte i politireformen

  Politireformen bygger et politi for fremtiden. 2018 er året der politidistriktenes nye organisering blir ferdig, og innsatsen for å øke kvaliteten på politiets arbeid intensiveres.

 3. Oppdatering savnetsak i Brummundal

  Politiet har foreløpig ikke gjort funn av savnede Janne Jemtland. Vi fortsetter med søk og videre etterforskning i saken.

 4. Oppdatering: Status i etterforskningen av overgrepssak, Tjeldsund

  På formiddagen tirsdag 5.12.17 pågrep politiet i Ofoten en mann i 60-årene i Tjeldsund, mistenkt for seksuelle overgrep. Politiet fikk i et fengslingsmøte ved Ofoten tingrett i går, 3. januar medhold i...

 5. Olympic Commander forlater Italia

  Det norske skipet Olympic Commander forlater Sicilia fredag og setter kursen mot Norge. Den norske innsatsen i Frontex Operasjon Triton mellom Italia og Libya er nå avsluttet.

 6. Savnet kvinne i Ringsaker

  I samråd med pårørende går politiet ut med navn og bilde av en savnet kvinne fra Ringsaker.

 7. Svært få er "ureturnerbare"

  VG satte tirsdag 10. mars søkelyset på det avisen kalte «ureturnerbare», altså utlendinger med ulovlig opphold i Norge som myndighetene ikke kan tvangsreturnere. Det er ett vesentlig poeng som kommer dårlig...

Presenterer side 17 Av 17